Voorwaarden

We zullen je graag van dienst zijn

Vergoeding

Onze massages worden vergoed per aanwezig manuur. Parkeer- en verplaatsingskosten worden ook aangerekend, maar we proberen ze tot een minimum te beperken en in onze offertes reeds indicatief te vermelden. Betaling via overschrijving of Paypal.

Boekingen

Men kan reserveren door ons een offerte ondertekend terug te bezorgen via e-mail of post. Ze doet dan verder dienst als bestelbon. We vragen gewoonlijk ook een voorschot van 25%.

Wijzigingen

Wijzigingen zijn mogelijk in overleg, maar bij annulaties na reservatie rekenen we (ook voor gedeeltelijke annulaties) een vergoeding aan van 25% op het offertebedrag. Op minder dan 5 dagen wordt dit 50% en op minder dan 48 uur, 80%. Annulaties op de dag zelf rekenen we 100% aan.

Betalingstermijn

De betalingstermijn van 30 dagen is geldig ongeacht de algemene of bijzondere aankoopvoorwaarden van de klant.

Wanbetaling

Na de vervaldag is er van rechtswege en zonder enige ingebrekestelling een conventionele moratoire intrest verschuldigd zoals voorzien in art. 5 van de Wet van 02/08/2002 ter Bestrijding van de Betalingsachterstand. Massage at Work / Beehive BVBA heeft dan recht op een forfaitaire schadevergoeding van 12% op het factuurbedrag met een minimum van 50 EUR.

Alle kosten bij het afdwingen van betaling worden aangerekend: minnelijke en gerechtelijke, gerechtsdeurwaarders- en advocatenkosten. Bij geschillen is enkel de rechtbank van Leuven bevoegd. Bezwaren dienen binnen de acht dagen na verzendingsdatum overgemaakt te worden.

Nieuwsbrief

Als je van onze diensten gebruik maakt of een offerte aanvraagt en hebt aangegeven dat je op de hoogte wil blijven, ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief met tips, speciale aanbiedingen en nieuws. Je kan jezelf daar steeds op uitschrijven door de link te volgen onderaan elke editie. We respecteren je privacy en zullen altijd zorgvuldig met je gegevens omgaan. Lees onze nieuwsbrief voor speciale links met promoties en kortingen!

Copyright © 2005-2017 by Massage at Work   privacy   voorwaarden