Fijn om kennis te maken

We houden ervan om mensen te ontspannen en te helpen

Wie zijn we

Massage at Work bestaat uit een groep goed opgeleide masseurs, kinesitherapeuten en shiatsu practitioners die de handen in mekaar hebben geslagen om onze diensten aan grotere groepen te kunnen aanbieden.

We specialiseren ons in het behandelen van personeel en groepen. Je kan onze massage teams op locatie inzetten voor personeel of klanten, bezoekers of gasten. Wil je veel volk ineens verwennen of liever de een na de ander? Wij zorgen ervoor!

Onze thuisbasis ligt in Leuven, maar we wonen eigenlijk over gans België. Bovendien is ons aantal sinds onze oprichting in 2005 alleen maar toegenomen. Momenteel tellen we zo'n vijftig teamleden. We hebben een passie voor de massagestiel en dat zal je voelen!

Onze teams

Samen met onze medewerkers en masseurs staan we al meer dan tien jaar klaar om stress en verkrampte spieren aan te pakken. We staan voor een persoonlijke aanpak en maken voor elke massage graag tijd voor een inleidend gesprekje. We maken even kennis en polsen naar specifieke klachten.

We gedragen ons graag informeel en stellen je op je gemak. We staan voor een ongedwongen sfeer waarin je niet het gevoel hebt te moeten "presteren".

Copyright © 2005-2017 by Massage at Work   privacy   voorwaarden