Hilton Hotel Antwerpen

Hilton Hotel Antwerpen

We masseerden de medewerkers van GSK in het Hilton Hotel te Antwerpen

4 min
Verslag
Antwerpen
Hotel

We mochten langsgaan bij het Hilton Hotel in Antwerpen om de medewerkers van GSK te trakteren op een heerlijke massage. Onze diensten kaderden in een teambuilding initiatief van het bekende farmaceutische bedrijf.

De mensen van GSK ontvangen een stoelmassage

Het prachtige hotel was de ideale setting voor de mensen van GSK — het voormalige GlaxoSmithKline. Ze zochten een prestigieuze locatie en het bekende historische gebouw aan het Centraal Station was dan een keuze die voor de hand lag.

De ideale ontspanning voor je bedrijfsactiviteit in Antwerpen

Dan ben je bij Massage at Work aan het juiste adres. We komen ter plaatse op een locatie die jij kiest. Onze masseurs werden geselecteerd op basis van hun jarenlange ervaring en social skills. We kunnen Engels- en Franstalige teams voorzien tot wel 20 masseurs. In dit geval waren we met z’n zevenen.

Het massageteam laat over een glimlach achter

Overal waar we komen maken we er een punt van om ons te focussen op jouw persoonlijke klachten. Een inleidend gesprekje polst naar je pijnpunten en we laten je gegarendeerd met een grote glimlach achter!

De medewerkers van GSK

De team-building dag die men organiseerde was erg goed georganiseerd. Dat was onder meer te danken aan de planning die we zonder extra kosten voorzien en waar gïnteresseerden op kunnen intekenen.

Algauw bleek dat bijna het voltallige team zin had om gemasseerd te worden. Naar onze ervaring tonen 80% tot 95% interesse om door onze stoelmasseurs in de watten gelegd te worden. Het bleek een vrolijke groep mensen te zijn, daar bij GSK, maar velen zaten wel met spierblokkages die al te lang genegeerd werden.

In zo’n gevallen biedt een massage de ideale oplossing. We namen onze tijd om de spierknopen te lijf te gaan zodat de ganse groep voldaan en ontspannen naar hun diner kon beginnen!

(14-02-2023)

Meer artikels