Vlaanderen Demarreert

Vlaanderen Demarreert

Onder meer Martine Taeymans en Ben Weyts genoten van onze massages tijdens dit event.

3 min
Verslag
Brussel
Event

Vlaanderen Demarreert is een initiatief van VOKA en bijna 20 werkgeversfederaties om nieuwe beleidsprioriteiten naar voren te schuiven. Energie en klimaat stonden daarbij hoog in het vaandel.

Martine Taeymans

Ons team stond paraat om de genodigden te voorzien van een ontspannende stoelmassage. Naast de vertegenwoordigers van grote bedrijven waren er ook veel politici aanwezig. Onder andere Ben Weyts en Martine Taeymans tekenden present.

De sfeer op dit evenement was uitstekend

Werkgevers demarreren samen met beleidsmakers

Ondernemers namen het initiatief om een lijst met tien prioriteiten te overhandigen aan politici om een versnelling hoger te schakelen richting innovatie en welvaart. Dit vond een tijdje geleden plaats in de aanloop naar de verkiezingen en probeerde een meerjarenplan in de verf te zetten.

Ben Weyts

Het was de eerste keer dat werkgeversfederaties op deze manier samen probeerden te werken. Het viel ons op dat de voedingsindustrie prominent aanwezig was.

Hiervoor zijn hervormingen nodig die onze regio opnieuw op de kaart zetten als Europese voortrekker. Op de agenda stonden onder meer investeringen in infrastructuur, de invoering van een jobstimulans en meer aandacht voor STEM-onderwijs. Topics als het klimaatvraagstuk, onderwijs en mobiliteit passeerden de revue.

Ons team aan het werk tijdens Vlaanderen Demarreert

Evenement in het Brusselse Plein Publiek

Massage at Work mocht haar steentje bijdragen aan het goede verloop van dit — overigens uitstekend georganiseerde — event in de hub van Plein Publiek. We masseerden een rits bekende koppen zoals Martine Taeymans en Ben Weyts, die overigens ook plaatsnamen op een koersfiets om een symbolische demarrage te starten voor meer competitiviteit en duurzame energie.

Een selfie tijdens de break mocht natuurlijk niet ontbreken
(25-02-2023)

Meer artikels